User Tools

Site Tools


user:stadning

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
user:stadning [2018/10/07 13:24]
eta [Städning]
user:stadning [2019/02/05 15:12]
user
Line 1: Line 1:
 ===== Städning ===== ===== Städning =====
 +
 Att städa är en vacker konst som din mamma har ägnat sig åt hela ditt liv. Men nu är inte mamma med dig längre, och då får man städa själv, något som kan verka skrämmande till en början men som senare, tex i tentaveckan,​ kan framstå som en mycket attraktiv sysselsättning. Ett bra sätt att bli bra på att städa under tentaveckan är att träna flitigt på ETA eftersom man kan bli mutad för att städa efter andra.\\ Att städa är en vacker konst som din mamma har ägnat sig åt hela ditt liv. Men nu är inte mamma med dig längre, och då får man städa själv, något som kan verka skrämmande till en början men som senare, tex i tentaveckan,​ kan framstå som en mycket attraktiv sysselsättning. Ett bra sätt att bli bra på att städa under tentaveckan är att träna flitigt på ETA eftersom man kan bli mutad för att städa efter andra.\\
 <​del>​Fyll i listan på kylskåpet för att få er generösa gåva i form av mat ur kylen eller frysen för samma summa ni har städat ihop.</​del>​ Enkelt som elfält! <​del>​Fyll i listan på kylskåpet för att få er generösa gåva i form av mat ur kylen eller frysen för samma summa ni har städat ihop.</​del>​ Enkelt som elfält!
Line 19: Line 20:
   * Svabba golvet   * Svabba golvet
   * Våttorka alla bänkar/​hyllplan i spårvagn och värkstad ​   * Våttorka alla bänkar/​hyllplan i spårvagn och värkstad ​
-  * Tömma ​papperskorgarna ​(dumpa över till en om alla är halvfulla och töm den) +  * Tömma ​[[user:​soptunna|soptunnorna]](dumpa över till en om alla är halvfulla och töm den)
-  * Töm pappersåterviningen+
   * Lägga verktyg och instrument där de ska vara - gå igenom alla verktygslådor   * Lägga verktyg och instrument där de ska vara - gå igenom alla verktygslådor
   * Fixa alla eventuella kabelhärvor i verkstaden   * Fixa alla eventuella kabelhärvor i verkstaden
Line 35: Line 35:
   * Vattna blommorna   * Vattna blommorna
   * Gå igenom tomglasen i pantbackarna så att det inte finns några tomma platser. Ställ fulla backar under plattformen.   * Gå igenom tomglasen i pantbackarna så att det inte finns några tomma platser. Ställ fulla backar under plattformen.
-  * Tvätta ​negern+  * Tvätta ​pengarna
  
  
user/stadning.txt · Last modified: 2019/02/05 15:12 by user