User Tools

Site Tools


user:nyckeljobb

NyckelJobb/Nyckelaccess

Varför?

För att få dygnet-runt-access till ETA lokalen måste man i regel göra någon form av insats för föreningen. Detta kallas för nyckeljobb. Vi har detta system för att filtrera bort oseriösa personer som kan tänkas vara mindre lämpade att hålla till i lokalen på egen hand. Men det ska även vara ett sätt att komma in i föreningen och lära känna övriga medlemar och lära känna lokalen. Det ska vara roligt att vara med i ETA!

Naturligtvis står ETA för de kostnader som är förknippade med projektet!

Det finns i regel fyra olika sätt att få nyckeljobb
  1. Det vanligaste är att ställa upp på ETA auktionen som auktionsjobbare och vid minst två sorteringstillfällen innan auktionen.
  2. Utöver detta sätter vi även upp nyckeljobb som innefattar något form av konstruktionsprojekt av varierande svårighetsgrad.
  3. Ett annat alternativ är att du själv föreslår ett eget projekt som nyckeljobb till styrelsen. Projektet behöver inte nödvändigtvis vara något som gynnar föreningen men det är alltid ett stort plus. Vi ser även att du dokumenterar och presenterar projektet på vår Wiki.
  4. Slutligen reserverar styrelsen sig för möjligheten till att ge nyckel till personer som arbetat för föreningen på annat sätt än de ovanstående alternativen. Exempelvis engagemang genom städdagar med mera.

Vad kan jag göra

Antalet personer som finns vid varje jobb är bara ett förslag. Vill ni vara fler eller färre är det inga problem. Givetvis kommer styrelsen och andra medlemmar bistå med kunskap och arbete om det krävs.

user/nyckeljobb.txt · Last modified: 2018/12/21 10:18 by eta